Ingyenes kiszállítás 18 990 Ft feletti vásárlás esetén !                               TEL: +3670 4506233                            Szegedre a szállítás INGYENES !

Bruce Willis parfüm

További képek

Bruce Willis parfüm
10 290,00 Ft

Elérhető: Készleten

Cikkszám: 3505    50 ml  • lllat: fás-zöld

  • A fás, friss keserű illatára emlékeztet

  • 2011-ben jelölték a német Duftstars 2011 parfüm díjra 

Leírás

Részletek

Bruce Willis Eau de Parfüm - Egy kis halhatatlanság!

Az okos fiúk örökké élnek - csakúgy, mint Bruce Willis. Így van ezzel a karizmatikus filmsztár egyedülálló önbizalmat és függetlenséget sugárzó illattal. Az illat meghatározója a revitalizáló grapefruit és fűszeres bors, valamint a meleg szantálfa. A gyógynövények friss ízét és a jellegzetes palackot fit alkalmi kalandorok és férfiak, akik magabiztosan, és makacs mester életüket.

Az akció hősök illata - már egy legenda!

Tudj meg többet

Bruce Willis is segít az illat palack megtervezésében. Nehéz az üveg, melyet magas szinvonalú fémlap díszít. A zárókupak valódi cédrusfa. Minden parfüm ezért is egyedülálló, mert minden zárókupak eltérő faszerkezetet hordoz. Az aláírás szándékosan átlósan lett elhelyezve így szokatlan és egyedi, mint a filmsztár.

GYIK

Hogyan alakult ki az együttműködés LR és Bruce Willis első illatát illetően?
Bruce Willis tevékenyen részt vett az első illat létrehozásában. Többek között, a LR csapat meglátogatta a színészt New York és New Orleansban az üveg a csomagolás az illatok megteremtése érdekében. A termékek nagyon egyéniek, egyediek és tartósak. "Ezzel győzött meg az LR" -mondja Bruce Willis lelkesen.

További információk

További információk

Cikkszám 3505
Szín Nem
Méret Nem
Vélemények